All vehicle electronics

Privacypolicy per 01 Januari 2020 (gewijzigd in verband met de AVG)

Eurofleet respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de installaties en aanpassingen zo snel en zo professioneel mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

De gegevens van betalingen worden voor 7 jaren opgeslagen in verband met de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst. De gegevens worden bewaard en opgeslagen in ons boekhoud programma  

Eurofleet hanteert de onderstaande principes en uitgangspunten ten aanzien van het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens.

  • ·        Waar nodig vragen wij u toestemming voor gegevensverwerking, die geeft u door middel van een actieve handeling.
  • ·        Als we u toestemming vragen, doen we dit in begrijpelijke en eenvoudige taal.
  • ·        Eurofleet zal nooit persoonsgegevens voor andere doeleinden gebruiken, op welke manier dan ook, dan waarvoor zij verkregen zijn.
  • ·        Er is op onze website permanent een pagina waarin u deze privacyverklaring kunt lezen en uw standpunt ten aanzien van het verzamelen van gegevens kunt aanpassen.
  • ·        Wij vragen onze partners deze privacyverklaring te onderschrijven en uit te voeren.
  • ·        De privacyverklaring van Eurofleet is in overeenstemming met de voorwaarden en verplichtingen die de AVG ons oplegt.
  •  
  • U kunt met ons contact opnemen via E-mail, het contactformulier, Whatsapp of telefonisch

      

 

 

  • Bij contact via e-mail wordt jouw e-mail       opgeslagen voor maximaal 1 jaar op de beveiligde servers van Hostnet.
  •   
  • Bij contact via het contactformulier wordt jouw       bericht voor maximaal 1 jaar opgeslagen op de beveiligde servers van Hostnetl       en in onze e-mailbox, welke gehost wordt door Hostnet
  •   
  • Indien je ons een berichtje stuurt via Whatsapp       verwijderen wij het chatgesprek zodra jouw vraag/ klacht opgelost       is. 
  •   
  • Bij telefonisch contact worden er geen gegevens       door ons opgeslagen. 

Wij maken gebruik van boekhoud programma Snelstart  om onze boekhouding bij te houden. Hierin staan uw NAW gegevens voor onze administratieplicht jegens de belastingdienst. Wij bewaren onze administratie gedurende 7 jaar in verband met onze wettelijke plicht. 

 Eurofleet verkoopt uw gegevens niet

Eurofleet zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Uw gegevens inzien

U hebt altijd het recht om de door Eurofleet opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met uw verzoek naar info@eurofleet.nl

Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wil maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Eurofleet en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Eurofleet V.O.F.

De Hortensia 17

4631 DG Hoogerheide 

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00u en 16:00u via +31651337811.

Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@eurofleet.nl

Cookiestatement

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.